Tel: 387 (33) 650 685  Fax: +387 33 255 461  Mail: info@fmrsp.gov.ba

Ministar Vjekoslav Čamber na 9. Međunarodnom stručnom skupu u Zadru

  • On 16 Maja, 2013

Napomena: Na slici pod nazivom „ foto 02 medjunarodni stručni skup“ se nalaze Mirando Mrsić ministar rada i mirovinskog sustava RH, Gero Stuller izaslanik Austrije za socijalnu politiku u Hrvatskoj i Makedoniji, Ante Vučić ravnatelj fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom, i Vjekoslav Čamber Federalni ministar rada i socijalne politike.

Federalni ministar rada i socijalne politike Vjekoslav Čamber sudjeluje  u Zadru  na 9. Međunarodnom stručnom skupu Hrvatska u Europskoj uniji – profesionalna rehabilitacija i zapošljavanje osoba s invaliditetom u novim okolnostima, a  koji je  pod pokroviteljstvom ministra rada i mirovinskog sustava RH,  Miranda Mršića i ministra rada i socijalne skrbi i zaštite potrošača Republike Austrije, Rudolfa Hundstorfera.

Na 9. Međunarodnom stručnom skupu, koji traje dva dana ( 16 – 17. svibnja), također sudjeluju udruga OSVIT i Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom iz RH.

Ovaj 9. Međunarodni stručni skup ima za cilj  predočiti nazočnima  brojna iskustva i reforme iz socijalnih oblasti  iz Republike Austrije, a  koje očekuju Republiku Hrvatsku  i Bosnu i Hercegovinu pri njihovom budućem  ulasku u Europsku uniju.

 

 

Ministar Vjekoslav Čamber na 9. Međunarodnom stručnom skupu u Zadru

0 Komentari