Bosna i Hercegovina
Federacija Bosne i Hercegovine
Vlada Federacije Bosne i Hercegovine

Ministarstvo rada i socijalne politike Praznici u FBiH

Praznici koji se slave u FBiH ...

Opširnije

ČESTITKA POVODOM JEVREJSKOG PRAZNIKA HANUKE
Ponedjeljak, 03. 12. 2018

Zamjenik premijera Federacije Bosne i Hercegovine i federalni ministar rada i socijalne politike Vesko Drljača čestitao je, uime uposlenika Federalnog ministarstva rada i socijalne politike i svoje lično, praznik Hanuku pripadnicima Jevrejske zajednice u Bosni i Hercegovini.

"Povodom nastupajućeg praznika svjetlosti – Hanuke u ime uposlenika Federalnog ministarstva rada i socijalne politike i svoje lično ime, svim pripadnicima jevrejske zajednice u Bosni i Hercegovini upućujem najiskrenije čestitke sa željom da naredne dane provedete u zdravlju, miru, uzajamnom poštovanju i sreći, zajedno sa svojim porodicama i prijateljima. Bogatsvo različitosti su sastavni dio naše historije, što treba da nam služi kao putokaz u gradnji svijetlije i bolje budućnosti. Hag Hanuka Sameah!"

 
OBILJEŽEN MEĐUNARODNI DAN OSOBA SA INVALIDITETOM
Ponedjeljak, 03. 12. 2018

Povodom 3. decembra  - Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, danas je u organizaciji zamjenika premijera i federalnog ministra rada i socijalne politike Veska Drljače upriličen prijem za predstavnike organizacija osoba sa invaliditetom.

Opsirnije...
 
OBRAZAC PRAĆENJA REALIZACIJE UGOVORA / OKVIRNOG SPORAZUMA
Petak, 30. 11. 2018

Obrazac praćenja realizacije ugovora-okvirnih sporazuma FMRSP.pdf