Tel: 387 (33) 650 685  Fax: +387 33 255 461  Mail: info@fmrsp.gov.ba

ZAPOŠLJAVAMO!!!

  • On 16 Oktobra, 2024

Tražimo motivirane i odgovorne jer rad u državnoj službi nosi sa sobom posebnu odgovornost i čast.

Tražimo one koji su spremni prihvatiti da je biti državni službenik poziv koji nadilazi uobičajene profesionalne obaveze jer služiti građanima znači biti na prvoj liniji u zaštiti njihovih prava i interesa.

U državnoj službi važno je imati svijest o tome da svaki zadatak koji obavljate može značajno utjecati na kvalitet života pojedinaca i zajednica.

Biti dio ovog sistema znači raditi na jačanju povjerenja između građana i institucija, kroz transparentnost, odgovornost i predanost javnom interesu.

Uloga državnog službenika je od posebne važnosti jer službenik pomaže oblikovati politike i odluke koje direktno utječu na živote ljudi.

Pomažući najranjivijim kategorijama stanovništva, poput djece, porodica i osoba u potrebi, službenici doprinose stvaranju pravednijeg društva.

Također, rad u državnoj službi pruža priliku da svojim znanjem i vještinama učestvujete u kreiranju sistemskih rješenja koja imaju dugoročan pozitivan utjecaj.

Služiti građanima zahtijeva profesionalizam, strpljenje i razumijevanje, ali pruža i neprocjenjiv osjećaj zadovoljstva kada vidite konkretne rezultate svoga rada.

Upravo je zato važno imati tim ljudi koji su spremni na izazove i koji razumiju značaj ovog poziva. Ako si to ti, prijavi se.

Prolaze samo najbolji, garantujemo!

Nije naštimano i nema nikoga ko trenutno radi na ovim pozicijama.

Konkursi na linku: adsfbih.gov.ba

0 Komentari