Bosna i Hercegovina
Federacija Bosne i Hercegovine
Vlada Federacije Bosne i Hercegovine

Ministarstvo rada i socijalne politike Praznici u FBiH

Praznici koji se slave u FBiH ...

Opširnije

ODRŽAN MALONOGOMETNI TURNIR "SPORTOM GRADIMO MOSTOVE PRIJATELJSTVA-UNIFIED"
Petak, 17. 11. 2017

Danas, zamjenik premijera i federalni ministar rada i socijalne politike Vesko Drljača, otvorio je turnir u malom nogometu pod nazivom „Sportom gradimo mostove prijateljstva – UNIFIED“. Isti se održava u organizaciji Javne ustanove za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić, te uz podršku Nogometnog saveza BiH i BH Telecom-a predstavlja nastavak projakata kojima Federalno ministarstvo rada i socijalne politike, na čelu sa resornim ministrom daje podršku, a koji za cilj ima što jaču i snažniju socijalizaciju i inkluziju djece sa poteškoćama u razvoju.

Opsirnije...
 
U PETAK PROJEKAT INKLUZIJE I SOCIJALIZACIJE DJECE SA POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU
Utorak, 14. 11. 2017

 

Zamjenik premijera i federalni ministar rada i socijalne politike Vesko Drljača u petak, 17.10.2017. godine, s početkom u 10:15 sati, u organizaciji Javne ustanove za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić, te uz podršku Nogometnog saveza BiH u prostorijama sportske dvorane „Vistafon“, ce otvoriti turnir u malom nogometu pod nazivom “UNIFIED - Sportom gradimo mostove prijateljstva".

Opsirnije...
 
PODRŠKA VLADE ŠVICARSKE FEDERALNOM MINISTARSTVU RADA I SOCIJALNE POLITIKE
Utorak, 07. 11. 2017

 

Slijedom potpisanog memoranduma o razumijevanju i saradnji između Projekta zapošljavanja mladih (YEP), koji podržava Vlada Švicarske, i Federalnog ministarstva rada i socijalne politike danas je, u prostorijama ministarstva, izvršena primopredaja informatičke opreme, a u sklopu aktivnosti tehničkog i infrastrukturnog unaprijeđenja rada ministarstva.

Opsirnije...
 

 KONTAKT INFO

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike
  Marka Marulića 2
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 33 661 782
Fax: +387 33 255 461
E-mail: Ova email adresa je za�ti�ena od spam robota, nije vidljiva ako ste isklju�ili Javascript